Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Sligsweg in Markelo 7475 NP

Sligsweg

7475 NP Markelo
Vraagprijs € 295.000,- k.k.
0546-816573

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Sligsweg, Markelo

Wie gaat hier in het buitengebied van Markelo op een royale kavel van 2750 m² zijn droomhuis bouwen?

Deze kavel is meegenomen in het "Buitengebied Hof van Twente Veegplan 2019" , het betreft hier een “rood voor rood” procedure; hier op vooruitlopend, zal...
Lees meer

Omschrijving

Sligsweg, Markelo

Wie gaat hier in het buitengebied van Markelo op een royale kavel van 2750 m² zijn droomhuis bouwen?

Deze kavel is meegenomen in het "Buitengebied Hof van Twente Veegplan 2019" , het betreft hier een “rood voor rood” procedure; hier op vooruitlopend, zal naar verwachting, de ruimtelijke ordeningsprocedure, een schakeling van de bestemming “agrarisch” naar " wonen" , worden afgerond.

Alle op de bouwkavel en het naastgelegen terrein (deels) aanwezige opstallen zullen in het kader van de rood voor rood procedure / bestemmingswijziging door en voor rekening van verkoper worden verwijderd en als een schoon bouwterrein worden opgeleverd. De in procedure gebrachte bestemmingswijziging behelst de bouw van een vrijstaand woonhuis met een inhoud van maximaal 750 m³ alsmede een bijgebouw met een omvang van maximaal 150 m².

Het perceel is aantrekkelijk gelegen met fraaie vergezichten over de weilanden in de buurtschap Stokkum. Vanuit hier bent u binnen 10 minuten op de A1 (Deventer 30 min / Enschede 30 min).

Aanvaarding in overleg.

Wij hebben maximale aandacht besteed aan de samenstelling van deze prospectus. Desondanks aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid indien deze prospectus onvolledig is, onjuistheden bevat of anderszins en aanvaarden we eveneens geen aansprakelijkheid voor de gevolgen daarvan. Alle vermeldde maten en oppervlaktes zijn indicatief en kunnen iets afwijken van de werkelijke situatie. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 2750 m² Kadasteroppervlakte 2750 m² Kadastrale gegevens Gemeente Markelo Sectie S Perceelnummer 946 Oppervlakte 2750 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Sligsweg, 7475 NP Markelo

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring