Mijn favorieten

Huis verkopen?

Huis verkopen Almelo
Uw huis verkopen in Almelo? Brok makelaars biedt complete verkooppakketten zodat u altijd weet waar u aan toe bent. U kunt zelf kiezen uit onze complete verkooppakketten. Verkoop van uw huis volledig uitbesteden? Wij regelen de voorbereiding, de presentatie en de verkoop voor uw huis in Almelo. Een huis verkopen buiten Almelo? We helpen u graag!

Verkoopmakelaar
Brok makelaars Almelo is een lokaal, jong en ambitieus makelaarskantoor. We zijn enthousiast en flexibel. We maken gebruik van de meest moderne communicatie en presentatie middelen. Wij gaan mee met de tijd en zijn vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld! 

NVM makelaar Almelo
Brok makelaars is een NVM makelaar. Dit houdt in dat wij aangesloten zijn bij NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars), dit is een branchevereniging. NVM vormt een netwerk van makelaars die een zekere kwaliteit bieden. De kwaliteit kan gegarandeerd worden doordat een NVM makelaar aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen voldoet.

Bespaar op de verkoop
Uw huis verkopen in Almelo met Brok makelaars bespaart u duizenden euro's. Bij traditionele makelaars betaalt u gemiddeld al snel 1,8% van de verkoopsom van uw woning. Wij werken niet met percentages. Brok Makelaars biedt kant-en-klare pakketten met vaste scherpe tarieven. Bij ons weet u waar u aan toe bent! 

Vaste scherpe tarieven
Met onze verkooppakketten verkoopt uw woning in Almelo al vanaf € 1295,- zonder bijkomende kosten. Ons pakket Basis+ heeft alles wat u nodig heeft om zelf uw huis te verkopen, inclusief professionele woningfotografie en koopakte. Met onze pakketten Comfort en All-inclusive kiest u voor extra begeleiding en zichtbaarheid. Bijvoorbeeld met een professionele bezichtigingsvideo, 360 graden fotografie of ondersteuning bij het doornemen van de koopakte. 

Uw huis verkopen in Almelo? Bekijk hieronder onze verkooppakketten. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? 
Neem contact op via 0546 - 81 65 73 of maak hier een afspraak voor een geheel vrijblijvende afspraak!


Uw huis verkopen in de regio Almelo?

Wij bieden helder advies, betrouwbare service en persoonlijke aandacht.

Wij werken met vaste tarieven waardoor u altijd weet waar u aan toe bent.

Brok Makelaars is een NVM-makelaar. Voor vragen of informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via 0546 - 81 65 73  of info@brokmakelaars.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring