Mijn favorieten

Unieke presentatie

Optimaal presenteren

Wat maakt uw huis uniek? Hoe kunt u uw huis verkopen? Volgens Brok Makelaars speelt een optimale presentatie een cruciale rol. Hieronder staan enkele voorbeelden hoe het wat ons betreft zou moeten. Bent u geïntresseerd hoe we uw huis optimaal in de markt zetten? Neem dan contact met ons op.


Bezichtigingsvideo + drone

Een dronevideo in combinatie met een bezichtigingsvideo is een sensationele manier om een woning optimaal te presenteren. Door middel van een drone met camera kunnen potentiële kopers het object bewonderen van een hoogte tot wel 50 meter. 
 


Bezichtigingsvideo

Een bezichtigingsfilm geeft de potentiële koper een overzichtelijk beeld van de routing door de woning. Hiermee is het een perfecte aanvulling op een fotosessie om de totale woning in beeld te brengen. 
 


Woningfotografie

Fotografie van de hoogste kwaliteit, waarbij maximaal wordt ingespeeld op gevoel en emotie. Alle ruimtes van een woning worden gefotografeerd, waardoor de kijker een compleet beeld van de woning zal hebben. 
 
  


Hoogtefotografie

Een hoogtefoto geeft een spectaculair beeld van het object en de omgeving ervan. Potentiële kopers zullen onder de indruk zijn van de woning door de hoogtefotografie, zodat ze al een positief gevoel hebben ervaren voordat de bezichtiging plaatsvindt.
 

  


Dronefotografie

Een opkomend, sensationeel presentatiemiddel is dronefotografie, waarbij door middel van een drone hoogtefoto’s tot wel 50 meter van het object worden gemaakt. Een dronefoto is een invloedrijke toevoeging op de promotie van woningen, vanwege de optimale beleving door potentiële kopers.
 
  


360 Gradenfotografie

Om woningfotografie compleet te maken wordt er vaak gekozen voor 360 graden fotografie. De koper staat midden in de woning en kan hiermee de woning ontdekken. Een virtuele tour (optioneel) leidt potentiële kopers rond in een woning. Ze kunnen zich middels knoppen verplaatsen door ruimtes. Tevens leidt 360 graden fotografie tot hogere zoekresultaten op Funda.
 


Digitale plattegronden

Brok Makelaars biedt plattegronden aan die zowel in 2D als in 3D bekeken kunnen worden. Deze interactieve plattegronden geven een goed overzicht om de totale woning in beeld te brengen.  
 

 

Digitale restyling

Brok Makelaars laat met digitale restyling uw woning er up-to-date uitzien. Het visualiseert de potentie van de woning met een modern interieur. Uw woning word sneller bezichtigd én verkocht.

 

  

 

Fotoanimatie

Met fotoanimatie is het mogelijk om 3D-objecten in foto’s te verwerken, zoals een aanbouw of nieuwe kozijnen. Op basis van onze interieur- of exterieurfotografie animeren wij het gewenste resultaat in de afbeelding.

 

  

 

Social Media

Het nieuwe mond tot mond reclame. Doe met ons mee! Deel jouw huis op zoveel mogelijk social media kanalen, zoals Facebook,Twitter en Instagram. Vraag ook jouw vrienden en kennissen te helpen. Samen hebben we een groot bereik.
 

Verkoopbord

Breng je te koop staande woning onder de aandacht met onze herkenbare verkoopborden. Vooral de “niet-actieve“ kopers kunnen hierdoor toch nieuwsgierig worden.


Digitale brochure

Brok Makelaars zorgt ervoor dat er een aantrekkelijke en complete brochure van uw woning gemaakt wordt. Deze brochure is bedoeld voor geïnteresseerden, en geeft een compleet overzicht van alle aspecten die met uw woning te maken hebben. 


Open huis

Binnen kijken zonder afspraak. Dat is het grote voordeel van een Open Huis. Wij organiseren twee keer per jaar de Open Huizen Dag. Maar ook een eigen Open Huis Dag kan bij jouw verkoopplan horen. 


Funda

Door het uitgebreide presentatie pakket stijgt je woning aanzienlijk in de ranking op Funda. Daarnaast kan ook kan gebruik gemaakt worden van extra diensten als Toppositie en Promolabel voor nog meer zichtbaarheid.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring